Χειροποίητο βραχιόλι pringles

Όλοι έχουμε αμαρτωλές απολαύσεις που σχετίζονται με το φαγητό και ειδικά με σνακ τύπου γαριδάκια, πατατάκια και πολλά άλλα της ίδιας αμαρτωλής συνομοταξίας. Πώς μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε  τις συσκευασίες αφότου έχουμε εξαφανίσει και την τελευταία μπουκίτσα; Μια μικρή ιδέα σας δίνει το παρακάτω tutorial.
  
Τι θα χρειαστώ:
άδειο κουτί pringles
κοπίδι
ύφασμα/χαρτί spider
πλεκτή δαντέλα
κουμπί & κλωστή
κόλλα χειροτεχνίας
 
 
Με στυλό και ένα χάρακα που έχει αρκετή ελαστικότητα διαγράφω μια εύθεία γραμμή περιμετρικά του κουτιού. Χαράσσω σιγά σιγά με ένα κοπίδι τη γραμμή μέχρι να κοπεί τελείως. Προτιμώ να χαράξω υπομονετικά το περίγραμμα καθώς όταν προσπάθησα να κόψω κατευθείαν το χαρτόνι κόπηκε στραβά.
 


Θέλω τα βραχιόλι μου να είναι αρκετά φαρδύ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Αυτό μου δίνει περισσότερες επιλογές διακόσμησης.

 
 
Εάν είναι μεγάλο για το χέρι μου κόβω στο επιθυμητό μέγεθος και στερέωνω με συρραπτικό ή κόλλα.
 


 Βάφω το βραχιόλι 2 -3 στρώσεις με λευκό σπρέυ εάν το χαρτί / ύφασμα που θα χρησιμοποιήσω είναι ανοιχτόχρωμο.
 
 
Στερεώνω το χαρτί spider με λίγη κόλλα χειροτεχνίας. Εγώ έβαλα και δεύτερη στρώση χαρτιού για να φαίνεται πιο έντονο το φούξια.
 
 
Περνάω την κλωστή από το κουμπάκι για να φαίνεται ραμμένο πάνω στο βραχιόλι. Στην πραγματικότητα το κολλάω με δύνατή κόλλα στην επιφάνεια.
 


Όπως βλέπετε κόλλησα τη δαντέλα και το κουμπάκι από πάνω. Έτοιμο το βραχιολάκι!! Φυσικά μπορείτε να το διακοσμήσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα τρία υλικά που χρησιμοποίησα ήταν πολύ οικονομικά και γι'αυτό τα επέλεξα.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...